Handelsbetingelser

Generelt om køb af cykler (hæftelse & betaling)
Alle cykler produceres efter bestilling og håndlaves, samt samles til den enkelte Køber. Aftalen er derfor bindende når ordren er lagt online, og der skal betales et depositum svarende til 50%, således fabrikken kan starte produktion.
Hver cykel produceres med unikt stelnummer, som Køber får på datoen for levering.
Vi tilbyder betaling med bankoverførsel, kreditkort og MobilePay.

Vores betalingsoplysninger:

Registreringsnummer: 9056
Kontonummer: 1580224284

Fortrydelsesret
Ved forbrugerkøb, hvor bestilling af varer fortages via internettet, har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten er gældende fra det tidspunkt varen overdrages til forbrugeren. Hvis De fortryder Deres køb indenfor 14 dage tilbagebetaler vi købesummen. Betingelserne for at anvende fortrydelsesretten er, at varen returneres i original emballage og i samme stand som da varen blev modtaget. Såfremt varen har været taget i brug eller har anden form for brugthedstegn, bortfalder returretten. For at kunne benytte fortrydelsesretten skal varen være afleveret til fragtfirmaet, senest 14 dage efter at Køber har reklameret at ville returnere. Returvarer sendes til følgende adresse: Summit Distributions ApS, Nymøllevej 10, 4690 Haslev. Omkostninger ved returvare påhviler forbrugeren. Summit Distributions ApS returnerer beløbet i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

Summit Distributions ApS refunderer pengene indenfor 15 hverdage.

Forsvarlig returnering
Alle vare der returneres til Summit Distributions ApS skal være forsvarligt indpakket. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.

Reklamationsret
De har som forbruger 3 år reklamationsret på alle stel/rammer og geargrupper, og 2 år på løsdele. Reklamationsretten er retten til senest 2 år efter levering at kræve reparation, om-levering, afslag eller ophævelse pga. mangler som var til stede da varen blev leveret, herunder skjulte mangler som først viser sig senere. Det er køber der skal bevise, at manglen var til stede på leveringstidspunktet. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugeres side, er ikke dækket af reklamationsretten. Der henvises i øvrigt til købelovens § 78.
Summit Distributions ApS yder 3 års rammegaranti.

BEMÆRK, HAR DU KØBT VORES PRODUKTER VED EN AF VORES FORHANDLERE, HENVISES DU ALTID DERTIL. MEN DU ER VELKOMMEN TIL AT RÅDFØRE DIG MED OS INDEN.

Anvendelse af reklamationsretten
Ved anvendelse af reklamationsretten opfordrer Summit Distributions ApS sine kunder til skriftligt at dokumentere produktets fejl eller mangler, for at forkorte ekspeditionsperioden. Der skal vedlægges kopi af kvitteringen på det returnerede produkt samt evt. billeder.

Levering
Ved bestilling af en varer, afsendes ordren senest indenfor 20 hverdage (6 uger).
I perioden 1 januar 2021 – 1 marts 2021 kan opstå leveringsforsinkelser pga. verserende Covid pandemi.

Vi opkræver 399 kr. (ca. 55 EUR) i fragt, da det er vores egne internationale fragtomkostninger per cykel. Vores cykler kan afhentes i Haslev eller modtages direkte med fragtmand.

Har du nogle spørgsmål eller er du i tvivl om leveringen, er du velkommen til at kontakte os per mail, chat eller telefon.