Officiel distributør

Summit Distributions ApS

Vi er den officielle distributør af Alan Bike i Danmark (Færøerne & Grønland), Norge og Island.

Med kærlighed til Italiensk historie, gastronomi, sport og kultur, er vi ekstremt stolte af at kunne tilbyde vores markeder et vaskeægte klenodie indenfor cykelsport og cykelindustrien. Vi lever og ånder for cykling, så at kunne forene vores kærlighed til det italienske med et brand som Alan Bike, er en årelang drøm.

Vi blev distributør per 1 januar 2021 og vi har ikke siddet stille siden. Efterspørgslen efter håndlavede cykler fra Alan Bike, er noget især det danske marked har higet efter.
Der er så mange fine cykel- brands på markedet, der med designs og teknologier imponerer os cykelfolk meget. Store brands med store marketingorganer har sat sig tungt på vores markeder.
Men det er helt okay, vi ser det slet ikke som vores opgave at konkurrere med de store især amerikanske og hollandske mærker. Vi repræsentere det lille originale og kulturelle cykelklenodie Alan Bike. Vi kan ikke leve op til turbinetestede teknologier med stel der er skrællet for alle overflødige gram.. Alan Bike er for dig der elsker det italienske, det forførende, historiske og ikke mindst originale. I sidste ende er dig og din form der bestemmer fart og tempo, ikke din cykel.

Alle cykler er håndlavet på den gamle fabrik i Padova og det er blandt andet det du betaler for når du køber en Alan Bike. Alberto Falconi, arving til Alan Bike, tilser selv samtlige cykler inden de forlader fabrikken.

Alan Bike var et stort brand engang, og i en tid hvor den amerikanske mountainbike kultur vandt sit indpas, stod Alan Bike fast og fortsatte med at producere de cykler, som deres hjerter brænder for. Senere i en tid hvor alle cykelproducenter flyttede produktioner til Kina stod Alan Bike stadig fast i at det originale håndværk skulle bære brandet.

Vi elsker Alan Bike og vi håber der er flere “originaler” på vores markeder der vil være med til at udbrede et lille stykke italiensk cykelhistorie.

Bliv forhandler