Kurv

Vi er tilbage

Gravel bringer os tilbage til Danmark

I mange år har vi været kendte for at levere Cycle-Cross rammer til andre førende brands, samt producere Cycle-Cross cykler selv. Tilbage i 80’er og 90’erne var vi verdensførende indenfor denne diciplin.
Den dog gradvis stigende vækst indenfor mountainbiking har gjort at vi lige så stille trak os tilbage til vores hjemstavn i Padova Italien. Imens andre brands flyttede produktioner til Asien for at forbedre knapheden på ressourcerne, valgte vi at blive “hjemme” og fortsat stå ved det klassiske håndværk. Vi har også altid stået fast ved at producere det vi er bedst til, samt producere cykler og rammer til de dicipliner vi elsker. Vores DNA er vigtigere for os end noget andet.

Men med den ekspertise vi altid har haft indenfor Cycle-Cross og landevej, har vi allerede for nogle år siden, sat os for at levere nogle af branchens mest unikke og kvalitetsbevidste Gravelcykler. Med den eksplosive interesse for især Gravel, har vi bevæget og ned fra bjergene i Padova med det formål at kunne distribuere og levere vores cykler mere intensivt og fokuseret, til resten af Europa.

2 Comments

  • Jan Lindberg siger:

    Hej. Jeg søger en cykel med v bremser. Jeres cross mercurial pro er afbilledet med v bremser men i tekst beskrivelsen står der at den er med skivebremser hvad er rigtigt

Skriv en kommentar