Kurv

Alle Nyheder

[Alan Bike] Dit websted har et teknisk problem

By januar 1, 2021No Comments

Hej!

Fra WordPress 5.2 er der en indbygget funktion, der registrerer, når et plugin eller et tema er skyld i en fejl på dit websted, og giver dig besked gennem denne automatiserede e-mail.

I dette tilfælde, har WordPress fundet en fejl i dit tema, Salient Child Theme.

Som det første, skal du besøge dit websted (https://alanbike.dk/) og se efter, om der skulle være synlige problemer. Som det næste, skal du besøge den side, hvor fejlen blevet fundet (https://alanbike.dk/wp-admin/admin-ajax.php) og se efter, om der skulle være synlige problemer.

Kontakt din host for hjælp til at undersøge dette problem yderligere.

Hvis din side ser ud til at være i stykker, og du ikke har adgang til dit kontrolpanel som normalt, har WordPress nu en særligt “gendannelsestilstand”. Denne lader dig logge sikkert ind i kontrolpanelet, så du kan undersøge fejlen nærmere.

https://alanbike.dk/wp-login.php?action=enter_recovery_mode&rm_token=di9zTuVRoHuSwyM9JOOFNf&rm_key=IavX77PDBUq7oyf4YFYHwi

For at holde din side sikker vil dette link udløbe om 1 dag. Bare rolig. Hvis fejlen opstår igen, efter dette tidspunkt, vil der blive sendt en ny e-mail til dig.

Hvis du beder om hjælp til dette problem, vil der måske blive spurgt efter noget af følgende information:
WordPress-version 5.6
Nuværende tema: Salient Child Theme (version 1.0)
Nuværende plugin: (version )
PHP version 7.4.13

Detaljer om fejl
================
En fejl af typen E_PARSE skete i linje 24 i filen /var/www/alanbike.dk/public_html/wp-content/themes/salient-child/functions.php. Fejlbesked: syntax error, unexpected ‘return’ (T_RETURN)

Skriv en kommentar